Loading ...

Η εταιρεία – Microchip

Η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην Εύβοια

Η MICROCHIP αποτελείται από επαγγελματίες με 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, ενώ πλέον ακολουθεί και η δεύτερη «γενιά» με να νέα παιδιά της οικογενειακής επιχείρησης να συνεχίζουν το έργο της οικογένειας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στην Πληροφορική, αποφασισμένοι να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την εταιρία στην πληροφορική και στις νέες τεχνολογίες.

H MICROCHIP, στηριζόμενη σε αυτήν την εμπειρία, και στους χιλιάδες πελάτες της όλα αυτά τα χρόνια , είναι αυτήν την στιγμή, η μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής στην ευρύτερη περιοχή, της Χαλκίδας.

  • Επισκευή Υπολογιστών με Microsoft Windows
  • Επισκευή Υπολογιστών Apple iMac and Macbook
  • Ανάκτηση Δεδομένων (Data Recovery)
  • Καθαρισμός από Viruses, Malware, Adware and Ransom-ware
  • Αντικατάσταση σπασμένων οθονών Η/Υ και Κινητών συσκευών
  • Microsoft Windows PC Computer Repair
  • Apple iMac and Macbook Computer Repair
  • Data Recovery
  • Viruses, Malware, Adware and Ransom-ware Removal
  • Cracked and Broken Laptop Screen Replacements

Η δική μας εταιρεία κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, να «κρατηθεί ΖΩΝΤΑΝΗ» και να «επιβιώσει» στην πολύ δύσκολη αγορά, κυρίως της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Μέσα από την μακρόχρονη περίοδο της οικονομικής κρίσης κατάφερε να διατηρήσει την δυναμική της, να εκσυγχρονιστεί σε όλους τους βασικούς τομείς με κυριότερο το προσωπικό της αφού ανανέωσε τους πωλητές και τεχνικούς της με έμπειρους και επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες .

Στην προσπάθειά της αυτή, η MICROCHIP έχει σαν κύριο στόχο, να μην αλλοιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, αλλά και να μην διαφοροποιήσει καθόλου την μακρόχρονη σχέση ειλικρίνειας με τους πελάτες της, η οποία πάντα στηριζόταν στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην πολύ καλή τιμολογιακή της πολιτική σε όλα τα είδη που εμπορεύεται.

Έτσι λοιπόν, το νέο ανθρώπινο και τεχνικά εξειδικευμένο δυναμικό της MICROCHIP, αλλά και όλοι οι έμπειροι υπάλληλοι της εταιρίας, Πωλητές, Τεχνικοί, Λογιστήριο κλπ βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στην θέση τους και παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους πελάτες, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την θέση της MICROCHIP στην αγορά, κατέχοντας πάντοτε στην Εύβοια την πρώτη θέση σε πωλήσεις, υπηρεσίες, συνεργασίες, τεχνογνωσία, κλπ.

Τα πλεονεκτήματα μας

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα
Οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης
Εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας
6 μέρες την εβδομάδα

Εξειδικευόμαστε Σε

Ο τομέας δραστηριότητάς μας περιλαμβάνει τους παρακάτω τομείς

Επισκευές Υπολογιστών
Πρόβλημα με τον υπολογιστή σας; Θα το λύσουμε. Αν η επιφάνεια εργασίας σας είναι αργή και τα προγράμματα σας σταματούν να λειτουργούν, καλέστε μας!
Επισκευές Mac & Apple
Η υπηρεσία επισκευής Mac & Apple προσφέρει επισκευές και συμβουλές υψηλής ποιότητας: χωρίς την υψηλή τιμή.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση δεδομένων
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των σημαντικών προσωπικών σας δεδομένων (φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφων κλπ.) Στο δίσκο και στο σύννεφο χωρίς παρενοχλήσεις.
Network / Servers
Οι τεχνικοί μας μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές ασύρματο δίκτυο στο σπίτι σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε τα πάντα μεταξύ πολλών υπολογιστών.
Διαγραφή Ιών και Malware
Μέσα από χρόνια εμπειρίας μπορούμε να αφαιρέσουμε την ύπαρξη Ιών, Malwares & Rasmon-wares χωρίς να καταστρέψουμε τα δεδομένα σας.
Επισκευές Laptop
Δυσλειτουργικό Laptop; Μην ανησυχείτε! Οι εξειδικευμένοι, φιλικοί τεχνικοί μας θα το επαναφέρουν στη ζωή.

Όλες οι υπηρεσίες Υπολογιστών & Tablet

Μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα Hardware και Software

Χρειάζεστε βοήθεια με τον Υπολογιστή ή το Tablet σας;

+30 22210 22022

μιλήστε μ’ έναν από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας για να σας βοηθήσει με το Desktop, Laptop, Mac ή άλλη κινητή συσκευή που χρειάζεται επισκευή

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

Make an Appointment